top of page

Arotassu

 

Oppilasnimi: Arotassu
Soturinimi: Mietinnässä
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani

Asema/ikäluokka: Oppilas


Ulkonäkö: Arotassu on lyhytkarvainen kolli. Hän on siro pitkäraajainen ja tiukka katseinen. Arotassun silmät ovat vihertävät heikosti kuten kuihtunut nurmikko. Kapeita kasvoja koristaa pitkät viiksikarvat ja pehmeän vaaleanpunainen nenä. Punertavan ruskeat raidat korostavat kasvojen muotoja. Arotassun turkki oli pentuna aivan kermanvaalea, mutta iän myötä turkin väri on tummunut harmaanruskeaksi varsinkin selästä. Jaloissa ja hännässä Arotassulla on raitoja. Hännänpää on kokonaan tummanharmaa. Pehmeät valkoiset vatsakarvat ulottuvat kuitenkin pitkälle rintaan asti sekä alas takajalkoihin. Arotassun korvat ovat suhteelliset kollin kokoon nähden. Solakan oppilaan lihakset erottuvat helposti turkin alta. Arotassun turkki näyttää usein epäsiistiltä ja sotkuiselta koska karva on karheaa. Arotassu tulee vielä kasvamaan pituutta.


Luonne: Menneisyytensä takia Arotassu on vetäytynyt ja ennakkoluuloinen kaikkea kohtaan. Kolli esittää kovaa, mutta viihtyy oikeasti muiden luona olemisesta ja nauttii hyvistä keskusteluista ja nummella juoksemisesta. Arotassu on avautuessaan varsin nokkela. Vielä hän on kuitenkin hiljainen, mutta ei arka. Traumat pentuiästä näkyvät itsekkyytenä kollin tekemisissä. Hän ei sitä itse osaa erottaa. Arotassu on sarkastinen ja suhtautuu pessimistisesti kaikkeen. Hänellä on kuitenkin loputon kärsivällisyys ja jaksaminen niissä asioissa jotka ovat hänelle tärkeitä.
 

Menneisyys: Arotassu eli erakkona ja saapui vahingossa Tuuliklaanin reviirille. Hänen vanhempansa jättivät hänet selviämään yksin, kun Arotassu oli vasta pentu. Mahdollisista sisaruksista hän ei tiedä mitään.
 

Muuta: Arotassulla on erityisen hyvä näköaisti ja hän on ketterä juoksija.
 

Toiveet: Mestarilla ei väliä. Ei pentuja, mutta elämänkumppani kelpaisi.
 

Ropettaja: Loimu

Mestari: Köynnösmyrsky

Kp:

tuulikissa.png
bottom of page