top of page

Inari


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Ylvässisaret
Asema/ikäluokka: Sisar, 35-40 kuuta
 
Ulkonäkö: Inarin turkki on lyhyttä, silkkisen tuntuista. Se on hyvin vartalonmyöntäistä eikä sojota suuntaan tai toiseen. Väriltään turkki on kokonaan harmaa ja se kiiltää auringon valossa, sillä naaraalla on tapana pitää se kiiltävänä ja virheettömänä jos se on suinkin mahdollista. Ei häntä kuitenkaan lika haittaa, mutta hän kokee virheettömän turkin “nostavan” tämän asemaa Ylvässisarten keskuudessa. Hänen häntänsä on aavistuksen muuta ruumista tummempi, koska siinä kulkee tumma toistuva kuvio.
Inarin silmät ovat heterochromian ansiosta eriväriset. Oikea silmä on kauniin sininen ja vasen vihreä. Hänen silmänsä ovat suuret sekä pyöreät mutta suljettuina ne näyttävät vinoilta.
Inari on kooltaan pitkäjalkainen, keskikokoinen ja painoltaan noin 4kg. Hänen säkänsä on 40cm, pitkien jalkojen nostaessa sitä. Inari on solakka mutta lihaksikas, ja hyödyntää tätä tappeluissa huimasti. Inarin häntä kapenee kärkeä kohden. Naaraan korvat ovat suuret sekä avoimet.

Luonne: “Olen Inari, Ylvässisarten lojaali jäsen. Rakastan laumaani syvästi ja olen aina valmis puolustamaan siskojani miltä vain uhalta. Muut voisivat kuvailla minua tyyneksi ja määrätietoiseksi, ja myönnän sen pitävän paikkaansa. Tiedän mitä teen ja jos en, osaan pyytää apua. Emoni oli myöskin Ylvässisarten jäsen aikoinaan, mutta hän menetti henkensä tappelussa ketun kanssa. Siskoni taas karkasi kollin perässä, ja laumani häpeää häntä edelleen. Tämän takia häntä ei yleensä mainita, ja jos mainitaan se on aina negatiivisessa mielessä. Vanhemmat siskoni painostavat minua hankkimaan jo kaltaistani jälkikasvua. He uskovat, että pentuni voisivat olla yhtä lojaaleja jäseniä kuin minä, mutta en tiedä olenko valmis vielä.”
Inari on määrätietoinen, kunnioitettava kissa joka tietää mitä tekee ja mitä tahtoo. Hän tietää milloin pitää oma pää kylmänä ja onkin yksi parhaimmista tappelijoista lauman keskuudessa. Hän on lojaali siskoilleen aina, eikä kääntäisi selkäänsä heille siskonsa lailla ikinä. Inari on kovin pitkävihainen naaras ja saattaa jäädä punomaan takaisin iskua loppu elämäkseen sillä hän ei hyväksy häviötä noin vain.

Menneisyys: “Synnyin Ylvässisariin noin 35 kuuta sitten. Emoni oli kovin vanha saadessaan minut ja siskoni, mutta olimme silti hänen ensimmäiset sekä viimeiset pentunsa. Pentu aikani olikin helppoa. Leikin siskoni kanssa päivät pitkät ja opettelimme taistelun ja metsästyksen saloja emomme johdolla. Kuut kuluivat ja me kasvoimme, emoni vanheni. Meistä tuli kokoajan vahvempia jäseniä ja pian olimme jo tärkeässä kannassa suojelemassa vanhempia siskojani, sekä lauman tyttäriä.
Tuli päivä jolloin emoni, siskoni ja minä lähdimme yhdessä metsästämään. Päätimme viettää aikaa yhdessä, keskustella mahdollisista kolleista ja sen sellaisesta. Tiemme erkanivat kuitenkin pian, kun lähdimme jäljittämään päivämme ruokia. Työni keskeytettiin kuitenkin pian, kun kuulin emoni korvia riipivän huudon syvemmältä metsästä. Minä ja siskoni lähdimme heti juoksu jaloin etsimään tummankirjavaa naarasta mutta pahin oli jo tapahtunut. Metsän kettu oli tappanut emoni, joka jätti minut ja siskoni yksin.
Ei mennyt aikaakaan kun siskoni sai tarpeekseen lauma elämästä ja karkasi yhden kollin kanssa ties minne. Nykyään sanomme tyttärillemme: “Älkää olko kuin hän, hän joka kollin perässä karkasi.” Minä en ikinä aio toistaa siskoni virhettä.”
Emo: Pouta (kuollut)
Isä: tuntematon erakko kolli
Sisko: Aava (tilanne tuntematon)
 
Muuta:
- Taitava taistelija

 

Toteemikasvi: Inarin toteemikasvi on Himalajan Sininen Unikko. (Himalayan Blue Poppy) Se symboloi rauhaa, harmoniaa sekä puhtautta mutta myös kuolemaa ja suremista.
    Henkisesti kukalla on syvä tarkoitus. Sen kerrotaan syventävän käyttäjänsä yhteyttä korkeampaan itseensä, vahvistavan käyttäjän psyykkisiä kykyjä, esittävän kuolleiden sieluja ja että sillä olisi kyky karkottaa pahoja henkiä. Kukka on myös aikoinaan yhdistetty rakkauden ja kauneuden jumalaan. Lääketieteellisesti sitä on käytetty menneisyydessä lääkkeenä ahdistukseen, insomniaan sekä masennukseen.
    Inarille on annettu tämä kukka hänen vahvan uskonsa vuoksi. Jo pienestä asti on Inari saarnannut sisarilleen siitä, kuinka tärkeää usko ja luotto Maaemoon sekä Matriarkkaan on. Inari on myös aina mahdollisuuden saadessaan levittänyt uskoa naaras erakoille, toivoen että nämä liittyisivät sisarten joukkoon kokelaina. Naaraan uskosta on tullut hänelle tärkein asia mitä hänellä on, joten jos naaraan löytää metsästä hän on suurella mahdollisuudella rukoilemassa.
      Muita syitä on Inarin persoona, sillä naaras on kovin rauhallinen sekä arvostaa harmoniaa. Puhtaus näkyy siinä, kuinka naaras pitää sisarten lojaaliutta puhtauden merkkinä.

 

Asusteet: Inarin asusteet on hyvinkin monimutkaiset. Hänen etujalkojen ranteissa on köynnöksistä tehdyt “rannekkeet”, joihin on kiinnitetty köynnökset jotka kulkevat aika tiheästi ylös naaraan etujalkoja, kunnes kiinnittyvät taas tämän miltei kainaloissa oleviin “rannekkeisiin”. Inarin lapojen yli menee köynnös, joka on yhdistetty molempiin ylempiin rannekkeisiin. Näin koko taideteos pysyy kissan päällä kovassakin vauhdissa. Köynnöksiin on kiinnitetty pääasiassa Himalajan Sinisiä Unikkoja, mutta myös muita kasveja jotka saavat asusteesta entistä näyttävämmän.


Toiveet: Tulevaisuudessa olisi mukavaa saada Inarille pentuja.

Ropettaja: Jode

Kp: 0

bottom of page