top of page

Killa


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Ylvässisaret
Asema: Sisar


Ulkonäkö: Puolipitkäkarvainen ruskea tabby naaras. Kuonossa on hieman valkoista ja rinnassa on valkoinen merkki. Lisäksi pieniä valkoisia alueita muualla kehossa. Ruskeat sävyt vaihtelevat kehossa, ja ruskea on joissain paikoissa tummaa ja joissain paikoissa punertavamman ruskeaa. Turkkia koristavat kaikkialla mustat raidat klassisessa tabbykuviossa. Hännässä on paljon mustaa, samoin selässä. Turkki on kaikkialla puolipitkää ja kaikkein pisintä hännässä ja kaulan alueella. Silmät ovat vihreät ja niillä on tumma reunus. Korvat ovat selkeästi kolmionmalliset ja sijaitsevat pään päällä. Melko suurikokoinen ja voimakas naaras, mutta kuitenkin sulavaliikkeinen. Sulavuus on kuitenkin ollut pitkän harjoittelun takana. Suoraryhtinen eikä luimistele tai kyyristele turhaan. 


Luonne: Luonteeltaan melkein kuin stereotyyppinen ritari - jalo, lojaali ja totinen.  Killa pitää uskollisuutta sisarille kaikkein tärkeimpänä, eikä voi ymmärtää miksi kukaan pettäisi ryhmän. Haluaa pitää kaikki turvassa ja huolestuu kovasti, jos joku loukkantuu tai joutuu vaaraan. Omia vammojaan tai sairauksiaan taas vähättelee ja pyrkii esittämään olevansa kunnossa. Naaras vaikuttaa helposti huumorintajuttomalta ja vakavalta, mutta omaa myös huumorintajun, vaikkakin hieman erikoisen sellaisen. Tuntee vahvasti, mutta pyrkii yleensä kätkemään tunteensa. Killa paljastaa tunteensa oikeastaan vain itselleen ja antaa itsensä tuntea kunnolla vain yksin ollessaan. Yrittää aina tehdä päätökset logiikan perusteella ilman hätiköintiä, mutta joskus tunteet saattavat ottaa vallan, jolloin naaras saattaa tehdä jotain sellaista, mitä ei yleensä tekisi. Kunnioittaa hierarkiaa ja auktoriteettia ja viihtyy paremmin seuraajana kuin johtajana, vaikka omaakin omat mielipiteensä. Hyvin oikeudenmukainen ja pyrkii aina toimimaan reilusti. Jos kokee tehneensä jotain epäreilua tai sopimatonta, tekee kaikkensa korvatakseen ja korjatakseen tekonsa. 


Menneisyys: Löydettiin hylättynä pentuna, Ylvässisaret on ainoa perhe, jonka tietää. Tämän takia tuntee vahvaa tarvetta pitää kaikki sisaret turvassa ja joukko hyvinvoivana.


Toteemikasvi: Lupiini. Lupiini kasvaa kaikkialla ja leviää helposti, mikä symboloi Killalle sisukkuutta ja periksiantamattomuutta sekä kykyä sopeutua kaikkiin olosuhteisiin.


Asuste: Ikään kuin valjaat, jossa kaulalta etujalkojen väliin kulkee lupiinin kukka. Kukka kiinnittyy kaulan ympärillä ja ylävartalon ympärille oleviin vahvoihin varsiin, jotka ovat vielä selästä kiinni toisissaan.


Ropettaja: Aalto

Kp: 0

bottom of page